ارتقای رزومه با چاپ مقاله ISI
یک طرح پژوهشی زمانی می تواند ماندگار شود که نتایج آن در قالب یک مقاله به چاپ برسد. امروزه در تمامی دنیا، آنچه که رزومه علمی هر فرد را تقویت می کند، تعداد مقالاتی است که در دوران تحصیل و با انجام طرح های پژوهشی مختلف به چاپ رسانده است. به همین دلیل است که محققین و دانشجویان باید با قواعد مقاله نویسی و ساختار مقاله آشنایی داشته باشید. یکی از انواع مقالات علمی، مقالات ISI است که وقتی اسمی از ISI به میان می آید اولین سوالی که در زمان نگارش این نوع مقاله در ذهن ما ایجاد می شود این است که مقاله ISI دقیقا چیست و چه برتری هایی نسبت به سایر مقالات دارد؟
برای نگارش و چاپ مقاله ISI معمولا نیاز به ترجمه مقاله از فارسی به انگلیسی و یا بالعکس به صورت کاملا تخصصی احساس می شود. در این نوشته به بررسی مقاله ISI و نحوه نگارش و چاپ مقاله ISI و همچنین ضرورت واگذاری یک سفارش ترجمه مقاله تخصصی به مترجمی با تحصیلات دانشگاهی در همان رشته پرداخته شده است.
معرفی مقاله ISI
کلمه ISI مخفف Institute for Scientific Information است. یک موسسه علمی بسیار قوی است که سالانه، مجلات علمی مختلف را بررسی کرده و برخی از آن ها به عنوان یک مجله معتبر، معرفی می کند. سپس هر کدام از این مجلات را با معیارهای معتبر و استاندارد، ارزش گذاری کرده و امتیازی را تحت عنوان Impact Factor به ژورنال ها اختصاص می دهد. چاپ مقاله در یکی از مجلات مورد تایید این موسسه، مقاله ISI را به دنبال خواهد داشت. توجه داشته باشید که با چاپ مقاله ISI در یکی از ژورنال های معتبر کارنامه علمی شما بسیار درخشان خواهد شد.
راهنمای نگارش مقاله ISI
-
هدف مقاله نویسی
شما قبل از این که نگارش یک مقاله تخصصی ISI را شروع کنید، ابتدا باید هدف خود را از این کار تعیین کنید. زمانی که شما یک پروژه تحقیقاتی را انجام می دهید، این امکان وجود دار که از آن به بعد بر روی آن تمرکز کرده و بتوانید بیش از یک مقاله ISI را از آن استخراج نمایید. اما شما ابتدا باید تمامی جوانب تحقیق را بررسی کرده و ملاحظه کنید که قرار است دقیقا چه مطالب و نتایجی را هنگام چاپ مقاله ISI بیان کنید؛ سپس مقاله نویسی آغاز می شود.
-
تعیین چارچوب کلی مقاله
این که شما یک کلیت از مقاله را در اختیار داشته باشید، کمک می کند که مقاله نویسی ساده تر و سریع تر پیش برود. بنابراین به منظور این که چاپ مقاله ISI تخصصی با موفقیت انجام شود، ابتدا یک ساختار مناسب را برای آن تعیین کرده و سپس نگارش را شروع کنید. زمانی که مطالب مورد نیاز برای نگارش مقاله را انتخاب کردید، ابتدا یک عنوان مناسب را برگزینید و سپس مطالب را دسته بندی نمایید. تمامی مقالات از بخش های ثابت شامل چکیده، مواد و روش ها، بیان نتایج، نتیجه گیری و بحث تشکیل شده است. لذا ساختار مقاله ISI را برحسب این قسمت ها تنظیم نمایید.
-
انتخاب یک مجله علمی معتبر